Ahad, April 12, 2015

Pemborong kerepek untuk perniagaan

Kami pembekal bagi pemborong bagi produk pelbagai kerepek untuk sebarang urusan perniagaan bagi peruncit dan perniagaan yang berminat mencari aneka kerepek keluaran syarikat kami di Ina Murni Enterprise, serta juga individu perseorangan yang berminat.

Kami juga pemborong makanan ringan tradisi berlokasi di Sungai Besar Sabak Bernam Selangor bagi perusahaan IKS bagi bumiputera tempatan ingin beri peluang luas perniagaan pada yang berminat menjadi pemborong pada produk keluaran syarikat kami. Kami sedia buat Jualan kerepek secara bundle untuk anda.

Peluang perniagaan untuk anda

Boleh juga dan sangat sesuai bagi dijadikan Doorgift / Goodies bag untuk majlis perkahwinan dan majlis kenduri dan sebagainya ia simple dan murah - Kami bagi pengusaha IKS bumiputera bagi produk yang halal, Rangup, Produk tahan lama, Tiada perisa MSG, Traditional dan Sedap. Baca juga kerepek untuk goodies kahwin, kesesuaian untuk anda.

Anda juga boleh buat promosi melalui / e Niaga atau dimana-mana, Jika berminat boleh juga ingin bantuan kami untuk promosi. Hubungi Admin jika ingin membuat promosi melalui talian.

Sesuai dijual di mana-mana

Jualan aneka kerepek seperti ditempatkan di lokasi yang sangat sesuai seperti contoh lokasi di Pasar Malam, Karnival, Kiosk, Bazaar, Semua Jenis Gerai, booth jualan, Kedai, Cafe, Kilang, Kantin / Koperasi Sekolah, Kolej, Universiti, Pasaraya mengikut kreativiti dan pilihan anda.

Boleh juga ceburi Peluang Niaga, seperti Door Gift, Cenderahati Kahwin, Goodies, Event, Karnival, Perniagaan, Perayaan di Malaysia dan Jamuan. Wedding Door Gift siap di pack pun ada atau belian dan pack sendiri pun boleh dimana mengikut cita rasa dan pilihan serta peluang anda untuk menjana keuntungan bagi perniagaan anda.


Perniagaan Sihat :
HALAL, Tiada MSG ; Tiada pewarna, Pengawet, Ajinamoto dan bahan terlarang yang kami sediakan.


Perniagaan Selamat :
Produk tahan 4-6 bulan , inshaallah dan kami sudah lama dalam Bidang Makanan dan ia adalah keutamaan kami semua.


Perniagaan Mudah :
Servis Siap bungkus disediakan (Botol, Plastic, Packet) Stickers, Packet Printing boleh juga kami uruskan. Kami dalam perancangan masa depan bagi realisasi impian.


Produk sedia untuk dimakan :
Kami menghasilkan produk yang sedia untuk dimakan bagi jualan dan pemborong yang berminat mencari peluang perniagaan.


Perniagaan menguntungkan :
Kadar keuntungan sesuai Bagi Repacking Kecil Keuntungan adalah mengikut formula matematik anda.


Kaedah pemBayaran :
Deposit : 10% daripada Jumlah  sebut Harga bagi tempahan anda.
2) C.O.D , Baki 90% : Bayaran Semasa Pengambilan bagi produk yang telah siap.

Untuk info lanjut tentang produk kerepek kami bagi tujuan tempahan produk aneka kerepek kami boleh baca Kerepek untuk tempahan Ina Murni, Semoga bermanfaat.

Terima kasih, dari kami di Ina Murni Enterprise

Selamat berurus niaga

Pengurus - Jumaiah Salim / Kak Ina

Tag : Pembekal

Baca : Pemborong kerepek untuk perniagaan - INA MURNI ENTERPRISE
Admin and technical support powered by Ahmad Munir 06 / 06 - Matlamat 192
>www.inamurni.com Copyright © 2014

Artikel Terkait

Terima kasih memberi komen, Insyaallah kami akan membalasnya, WhatsApp untuk tawaran yang menarik, Share untuk Ganjaran.
EmoticonEmoticon