Selasa, Mac 24, 2015

Terima kasih 100 like facebook kami

Penghargaan pada yang sudi like facebook page kami ucapkan sangat berbanyak terima kasih pada anda semua. Untuk info kami akan sentiasa berusaha untuk cuba aktif di facebook.

Penghargaan pada anda semua

ina murni facebook pages
Facebook like ina murni enterprise

Sejarah facebook page kami di Ina Murni Enterprise telah dibina pada 02 March 2015 dan setakat ini terbaru mendapat 100 like secara penuhnya, terima kasih pada yang sudi like facebook page kami yang baru sahaja kami rasmikan. Dengan ini kami akan dapat berusaha lebih semangat lagi atas sokongan anda.

Cita cita kami di Facebook

Baca juga pentingnya dan anda boleh pergi ke Facebook Page Ina Murni Enterprise, pada kami bagi merealisasikan impian tersebut untuk hubungan yang baik kepada pelanggan dan cita cita kami untuk maju dan menjadi salah satu iks di Malaysia yang aktif di facebook.

Pentingnya Like Facebook Page

Banyak syarikat besar atau kecil yang menjalankan perniagaan jadikan facebook sebagai medan medium membina reputasi baik pada pelanggan dan juga pengiklanan bagi memperkenal produk dan juga jenama masing masing, apalagi kami perusahaan iks kecil dan sederhana perlu jadikan facebook sebagai medium yang penting bagi jualan kami dan sebagai pedagang maya di facebook.

Mudah share website anda

Jika anda mempunyai website boleh juga share website anda di facebook bagi menjana trafik dan pengunjung, salah satu cara terbaik bagi promosi yang berkesan dan memudahkan. Jana pendapatan dan promosikan website dan blog anda dengan sangat berkesan boleh dilakukan dengan adanya Facebook Page.

Mendapat kepercayaan pelanggan

Kami berharap akan terus mendapat kepercayaan, usaha perlu terus untuk memajukan perniagaan dan bagi jangka masa panjang dapat membina hubungan yang baik, boleh juga jadikan sebagai tempat aduan dan pertanyaan lanjut bagi produk keluaran syarikat kami.

Aduan dan cadangan anda

Kami sedia menerima sebarang aduan anda atau cadangan yang baik boleh sahaja hubungi kami ditalian untuk sebarang urusan lanjut atau sebarang pertanyaan yang berbangkit. Terima kasih.

Tag: Ina Murni

Baca : Terima kasih 100 like facebook kami - INA MURNI ENTERPRISE

Artikel Terkait

Terima kasih memberi komen, Insyaallah kami akan membalasnya, WhatsApp untuk tawaran yang menarik, Share untuk Ganjaran.
EmoticonEmoticon