Khamis, Mac 05, 2015

Pedagang maya di facebook

Pedagang maya di Facebook - Ramai usahawan dan ahli perniagaan kecil atau besar termasuk usahawan IKS Malaysia perlu lebih celik It menjadikan facebook sebagai medium terbaik pemasaran bagi pelbagai produk untuk lebih dikenali umum bagi membina satu jenama. Oleh itu kami baru sahaja membina satu Facebook page bagi tujuan untuk merealisasikan impian tersebut.
pedagang maya di facebook
Membina hubungan di facebook

Lawati juga facebook page kami - Facebook Page Ina Murni Enterprise.

Kenapa pedagang maya memilih Facebook
  • Salah satu punca ialah sumber trafik yang tinggi di facebook, jadi peluang untuk pedagang maya maju memperkenalkan produk mereka kepada orang ramai.
  • Medium kepercayaan kepada orang ramai terhadap produk yang dihasilkan.
  • Boleh membina ratu rangkaian atau memberi peluang perniagaan pada orang lain.
  • Membina hubungan baik sesama pengunjung dan bakal pembeli.
  • Mendapat maklum balas yang baik dari pelangan, penting bagi pedagang maya membina reputasi.

Banyak lagi peluang terbaik bagi pedagang maya di Facebook untuk berjaya, terpulang kepada kehendak dan usaha yang berterusan dari usahawan IKS Malaysia, Peluang cerah bagi yang ingin berjaya dalam bidang perniagaan dan salah satu medium pedagang maya untuk maju dan berjaya ialah laman sosial seperti di Facebook.

Saingan bagi pedagang maya di Facebook

Itu lumrah bagi setiap perniagaan, Untuk berjaya dalam setiap bidang yang diceburi, pedagang maya perlu jadikan saingan sebagai satu motivasi dan semangat untuk jadi yang terbaik.

Like facebook page kami

Lawati juga page kami di facebook dan jika sudi boleh tekan butang like, Cita cita kami ingin menjadi pedagang maya yang berjaya di Facebook, insyaallah.

Tag: IKS Malaysia

Baca: Pedagang maya di facebook - INA MURNI ENTERPRISE
Admin and technical support powered by Ahmad Munir 01 / 11- Matlamat 147>www.inamurni.com Copyright © 2014

Artikel Terkait

Terima kasih memberi komen, Insyaallah kami akan membalasnya, WhatsApp untuk tawaran yang menarik, Share untuk Ganjaran.
EmoticonEmoticon