Sabtu, Februari 28, 2015

Kek dan bahulu untuk tempahan Ina Murni

Tempahan kek dan bahulu untuk anda

Kami di Ina Murni Enterprise pembekal bagi makanan tradisional iks tempatan yang berlokasi di Peket 60 Sg Nipah, Sungai Besar, sedia menerima tempahan aneka kek dan bahulu murah pada harga berpatutan dan pelbagai produk keluaran syarikat kami untuk anda bagi memenuhi tempahan dan program yang dianjurkan oleh pelangan. Kek dan bahulu juga sangat sesuai dijadikan juadah pilihan bagi acara anjuran anda seperti dibawah.

Acara terbaik dan kegunaan kek dan bahulu :

 1. Kek dan bahulu untuk kenduri kahwin
 2. Kek dan bahulu untuk goodies bag kahwin
 3. Kek dan bahulu untuk kenduri aqiqah
 4. Kek dan bahulu pertunangan
 5. Kek dan bahulu pernikahan
 6. Kek dan bahulu jamuan aktiviti
 7. Kek dan bahulu untuk riadah
 8. Kek dan bahulu untuk raya dan perayaan
 9. Kek dan bahulu  diraikan untuk majlis

Kenapa pilih kek dan bahulu kami

Pengalaman kami membuat Aneka Kek Dan Bahulu di Sungai Besar sudah lama dan sering mendapat tempahan dari pelangan pada harga berpatutan serta murah berbanding tempat lain.

Kami membuat dan menerima pesanan  dan mengusahaan proses pembuatan kek dan bahulu secara terus kepada anda, Rasanya memang sangat sedap!! insyaallah rasa sekali hendak lagi. Kami mengambil tempahan pelbagai aneka kek dan bahulu dalam kuantiti yang banyak, sekurang - kurangnya 5 kg keatas, untuk pelbagai majlis.

Dengan keenakan rasa dikekalkan, sudah pasti majlis hari bahagia anda akan lebih berseri dan bermakna dengan hidangan kek dan bahulu berperisa asli keluaran syarikat kami. Jika ingin lihat info produk kek dan bahulu kami, secara terperinci mengenai produk keluaran iks bumiputera dan dijamin halal serta melalui proses yang terbaik. Kepada semua pelanggan kami dan semua penggemar kek dan bahulu sekalian yang mengemari snek rasa bahulu homemade kami.

Sedia menerima tempahan kek dan bahulu

Gambar.. contoh pilihan tempahan aneka kek dan bahulu Ina Murni

senarai produk aneka kek dan bahulu terbaik kami tawarkan pada anda seperti dibawah :

 1. Bahulu Kemboja
 2. Bahulu Cermai
 3. Bahulu Ikan

Harga yang kami sediakan memang sangat berpatutan bagi pembekal dan pemborong Kek dan bahulu murah di Sungai Besar, Senarai harga kek dan bahulu syarikat kami anda boleh sahaja lihat di sini, senarai harga terbaik kami.

SENARAI HARGA KEK DAN BAHULU MURAH DI SUNGAI BESAR

Syarat tempahan kek dan bahulu dari kami

Bayaran perlu dibuat sebanyak 50% sebagai deposit, seminggu sebelum majlis berlangsung secara online atau cash. Tempahan diambil tertumpu hanya kawasan sekitar Selangor dan Kuala Lumpur. 

Tiada penghantaran buat masa ini, anda boleh terus ke lokasi kami di Peket 60 Sg Nipah dan jika anda tidak pasti lokasi gerai Ina Murni Enterprise dimana, klik link kami beri dibawah ini.

>>  LOKASI

Tempahan boleh dibuat dalam pelbagai bentuk bungkusan (cas tambahan untuk special plastik, balang atau tin mengikut kehendak pelanggan plastik  balang tin plastik berbunga untuk goodies bag dan lain - lain mengikut kemahuan pelangan. Tempahan perlu dibuat awal, sebaiknya sebulan sebelum majlis, untuk memastikan bekalan kek dan bahulu kami mencukupi.

Tempahan kek dan bahulu ini juga bergantung kepada bekalan bahan mentah yang kami perolehi.

Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh hubungi saya (call & sms)  Kak Ina, atau detail pergi ke link dibawah.

>> HUBUNGI

Tag : Tempahan

Baca : Kek dan bahulu untuk tempahan Ina Murni - INA MURNI ENTERPRISE
Admin and technical support powered by Ahmad Munir 05 / 04 - Matlamat 142>www.inamurni.com Copyright © 2014

Artikel Terkait

Terima kasih memberi komen, Insyaallah kami akan membalasnya, WhatsApp untuk tawaran yang menarik, Share untuk Ganjaran.
EmoticonEmoticon