Jumaat, Januari 30, 2015

Set bantu usahawan IKS

Set yang dapat membantu usahawan Iks di Malaysia

Ingram Micro Malaysia dan Microsoft Malaysia melancarkan set aplikasi dengan kerjasama Mercado yang membantu industri kecil dan sederhana (IKS) tempatan meningkatkan penggunaan teknologi maklumat (IT) dan kadar produktiviti di tempat kerja.?

Set aplikasi Mercado ini menjadi produk keluaran tempatan dengan matlamat 'satu harga untuk sebuah syarikat selama setahun'.

Pengurus Besar Ingram Micro Malaysia, CY Leong berkata, Mercado berfungsi sebagai setor aplikasi tempatan yang membolehkan syarikat IKS tempatan memilih mengikut keperluan pada harga yang berbaloi.

"Set aplikasi Mercado direka khas untuk syarikat IKS tempatan yang berfungsi di atas platform Microsoft Office 365 dengan 99 peratus kelancaran operasi selama 24 jam sehari," katanya.

Produk dengan harga lebih mampu milik, praktikal serta berupaya menampung lambakan kerja ini memudahkan IKS tempatan menggunakan penyelesaian IT bagi meningkatkan produktiviti kerja yang mana sebelum ini dikekang faktor kos.

Ingram Micro mensasarkan pembabitan 500 orang pemborong dengan bilangan pelanggan tetap set aplikasi Mercado mencecah 10,000 unit menjelang 2015 nanti.

Sumber: Hmetro

Tag : Berita

Baca: Set bantu usahawan IKS - INA MURNI ENTERPRISE
Admin and technical support powered by Ahmad Munir 02 / 79 - Matlamat 117>www.inamurni.com Copyright © 2014

Artikel Terkait

Terima kasih memberi komen, Insyaallah kami akan membalasnya, WhatsApp untuk tawaran yang menarik, Share untuk Ganjaran.
EmoticonEmoticon