Khamis, Oktober 23, 2014

Kerepek untuk tempahan Ina Murni

Tempahan kerepek untuk anda

Kami di Ina Murni Enterprise pembekal bagi makanan tradisional iks tempatan yang berlokasi di Peket 60 Sg Nipah, Sungai Besar, sedia menerima tempahan aneka kerepek murah pada harga berpatutan dan pelbagai produk keluaran syarikat kami untuk anda bagi memenuhi tempahan dan program yang dianjurkan oleh pelangan. Kerepek juga sangat sesuai dijadikan juadah pilihan bagi acara anjuran anda seperti dibawah.

Acara terbaik dan kegunaan bagi produk kerepek :
 1. Kerepek untuk kenduri kahwin
 2. Kerepek untuk goodies beg kahwin
 3. Kerepek untuk kenduri aqiqah
 4. Kerepek untuk pertunangan
 5. Kerepek untuk pernikahan
 6. Kerepek jamuan aktiviti
 7. Kerepek untuk riadah
 8. Kerepek untuk raya dan perayaan
 9. Kerepek  diraikan untuk majlis
Kenapa pilih kerepek kami

Pengalaman kami membuat Aneka Kerepek di Sungai Besar sudah lama dan sering mendapat tempahan dari pelangan pada harga berpatutan serta murah berbanding tempat lain. Kami membuat dan menerima pesanan  dan mengusahaan proses pembuatan kerepek secara terus kepada anda, Rasanya memang sangat sedap!! insyaallah rasa sekali hendak lagi. Kami mengambil tempahan pelbagai kerepek dalam kuantiti yang banyak, sekurang - kurangnya 5 kg keatas, untuk pelbagai majlis seperti tempahan Doorgift / Goodies Bag kahwin dan perkahwinan.

Dengan keenakan rasa dikekalkan, sudah pasti majlis hari bahagia anda akan lebih berseri dan bermakna dengan hidangan kerepek berperisa asli keluaran syarikat kami. Jika ingin lihat info produk kerepek kami, secara terperinci mengenai produk keluaran iks bumiputera dan dijamin halal serta melalui proses yang terbaik. Kepada semua pelanggan kami dan semua penggemar kerepek sekalian yang mengemari snek ringan yang lazat.

Sedia menerima tempahan kerepek

Aneka keepek untuk tempahan
++ contoh pilihan tempahan kerepek Ina Murni

senarai produk aneka kerepek terbaik kami tawarkan pada anda seperti dibawah :
 1. Kerepek ubi masin
 2. Kerepek ubi bbq 
 3. Kerepek ubi lada hitam 
 4. Kerepek ubi pedas basah 
 5. Kerepek ubi pedas kering 
 6. Kerepek ubi racik .
 7. Kerepek Pisang masin abu .
 8. Kerepek pisang masin nangka.
 9. Kerepek pisang manis.
 10. Kerepek pisang manis gulung.
 11. Kerepek pisang tanduk.

Harga yang kami sediakan memang sangat berpatutan bagi pembekal dan pemborong kerepek murah di Sungai Besar, Senarai harga kerepek syarikat kami anda boleh sahaja lihat di sini, senarai harga kerepek terbaik kami.

Syarat tempahan kerepek dari kami

Bayaran perlu dibuat sebanyak 50% sebagai deposit, seminggu sebelum majlis berlangsung secara online atau cash. Tempahan diambil tertumpu hanya kawasan sekitar Selangor dan Kuala Lumpur. Tiada penghantaran buat masa ini, anda boleh terus ke lokasi kami di Peket 60 Sg Nipah dan jika anda tidak pasti lokasi gerai Ina Murni Enterprise dimana, klik sini dibawah ini.

>>  - LOKASI

Tempahan boleh dibuat dalam pelbagai bentuk bungkusan (cas tambahan untuk special plastik, balang atau tin mengikut kehendak pelanggan plastik  balang tin plastik berbunga untuk goodis beg dan lain - lain mengikut kemahuan pelangan. Tempahan perlu dibuat awal, sebaiknya sebulan sebelum majlis, untuk memastikan bekalan kerepek kami mencukupi. Tempahan kerepek ini juga bergantung kepada bekalan bahan mentah yang kami perolehi. Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh hubungi saya (call & sms)  Kak Ina, atau detail pergi ke link dibawah.

>> - HUBUNGI


Tag : Tempahan

Baca : Kerepek untuk tempahan Ina Murni - INA MURNI ENTERPRISE

Artikel Terkait

Terima kasih memberi komen, Insyaallah kami akan membalasnya, WhatsApp untuk tawaran yang menarik, Share untuk Ganjaran.
EmoticonEmoticon