Ahad, Oktober 26, 2014

Kerepek untuk goodies kahwin

Info tentang goodies atau doorgift

Masih tercari cari goodies kenduri atau doorgift kahwin dengan bajet murah serta tidak mahal? Kerepek ialah jawapan yang sangat tepat. Kami di Ina Murni Enterprise berlokasi di Peket 60 Sungai Nipah, bersedia jadi pembekal dengan tempahan pelbagai jenis pilihan aneka kerepek murah di Sungai Besar bagi anda untuk dipilih sebagai goodies pada majlis kenduri kahwin anda, selamat berbahagia.

Apa itu goodies kenduri kahwin

Istilah cenderahati kebiasaan untuk Doorgift / Goodies Bag kahwin dan perkahwinan serta buah tangan tetamu yang dahulu memberi bungga telur pada majlis kenduri kahwin pada tetamu, tetapi sekarang mengikut arus kemodenan dan arus semasa, mereka lebih senang memberi goodies atau doorgift pada para tetamu jemputan majlis perkahwinan mereka.

Kebiasaan goodies kenduri kahwin

Tidak tentu, mengikut kreativiti masing - masing atau mengikut bajet yang disediakan. Pelbagai jenis bentuk dan corak serta isi dalaman goodies itu tadi. Ada yang memberi dalam bentuk barangan contoh seperti mug,cawan dan sebagainya. Ada juga goodies dalam bentuk makanan seperti cup kek, biskut dan juga aneka kerepek.

Kenapa goodies kerepek?

Sebab utama ia murah berbanding goodies yang pelbagai barangan lain, ringkas dan juga ringan hew2.. Tetapi setakat ini kami belum pernah terima tempahan dan membuat sebarang goodies untuk perkahwinan, bagi kami ia satu cabaran kerana ingin membuat satu goodies yang cantik perlu satu ketelitian dan kerumitan tersendiri.

Kami belum buat goodies?

Ya, tetapi kami pembekal kerepek murah di Sungai Besar, jika anda ingin jadikan kerepek sebagai goodies kahwin atau majlis anda boleh boleh pergi kerepek untuk tempahan Ina Murni untuk keterangan lanjut. Untuk membuat goodies dalam perancangan masa hadapan kami akan datang, inshaallah.

Kerepek pek bundle besar

Kerepek sesuai jadi goodies atau doorgift majlis perkahwinan.

Kira kos satu bag goodies kahwin

Memang menjadi kebiasaan kalau boleh berjimat untuk satu - satu doorgift atau goodies dalam majlis perkahwinan. Jika ingin betul - betul jimat kami akan memberi tips, beli kerepek secara bundle lebih lagi menjimatkan serta murah, tetapi memerlukan sedikit kerja untuk pack goodies itu sendiri, sebagaimana untuk zaman sekarang orang yang serba sibuk memilih goodies yang telah siap sebagai pilihan tetapi untuk ini masih tidak ramai pengusaha menceburkan diri, tetapi ada.

Perancangan akan datang

Terima kasih kerana sudi berkunjung disini, itu sahaja serba sedikit update dan inshaallah untuk masa akan datang kami bercita - cita ingin jadi pembekal kepada doorgift atau goodies dan setakat ini hanya menjadi pembekal kerepek kepada pemborong dan pembekal di Sungai Besar.

Salam kata selamat berbahagia pada pasangan yang melayari alam rumah tangga dan perkahwinan.

Tag : Pembekal


Baca : Kerepek untuk goodies kahwin - INA MURNI ENTERPRISE
Admin and technical support powered by Ahmad Munir 06 / 02 - Matlamat 14
>www.inamurni.com Copyright © 2014

Artikel Terkait

Terima kasih memberi komen, Insyaallah kami akan membalasnya, WhatsApp untuk tawaran yang menarik, Share untuk Ganjaran.
EmoticonEmoticon