Ahad, Oktober 26, 2014

Kerepek murah di Sungai Besar

Kami tawarkan harga murah dan terbaik

Bagaimana persiapan untuk sambutan hari raya anda? Untuk kali ini hendak tunjuk tempat dan lokasi kami dimana hendak borong atau beli Aneka Kerepek dan biskut yang murah dan juga sedap. Kami Ina Murni Enterprise berlokasi di No 4 Lorong Laverda, Peket 60 Sungai Nipah, Sungai Besar menawarkan harga sesuai untuk anda bagi pemborong terbaik membuat kerepek dan biskut di sungai besar selangor.

Gambar lokasi tempat pembuatan kerepek di Sungai Besar

++ Gambar Pembekal bagi pemborong kerepek

Kami juga sedia menerima kerepek untuk tempahan Ina Murni dan pembekal produk aneka kerepek murah di Sungai Besar, aneka jenis rempeyek, kueh siput, kueh karas dll bagi memenuhi keperluan pelangan. Permintaan tempahan biskut secara pukal untuk hari raya atau bila - bila masa mengikut tempahan sesuai majlis seperti goodies kahwin, doorgift kenduri atau sebarang majlis anjuran anda, hubungi kami di talian untuk tempahan awal bagi memastikan kami mempunyai masa dan bekalan terbaik untuk anda.
Gambar bundle kerepek murah untuk diborong :

++ Contoh kerepek ubi kami

Produk kerepek kami :
 1. Kerepek ubi masin
 2. Kerepek ubi bbq
 3. Kerepek ubi lada hitam
 4. Kerepek ubi pedas basah
 5. Kerepek ubi pedas kering
 6. Kerepek ubi racik
 7. Kerepek pisang masin abu
 8. Kerepek pisang masin nangka
 9. Kerepek pisang manis
 10. Kerepek pisang manis gulung
 11. Kerepek pisang tanduk dll
Pelbagai jenis kerepek lagi selain diatas :

++ Gambar Kerepek bawang

Jika berminat hendak jadi pemborong atau pembekal pengedar pelbagai kerepek terbaik keluaran kami, Hubungi kami atau datang sendiri ke premis kami.

Tag : Pembekal

Baca : Kerepek murah di Sungai Besar - INA MURNI ENTERPRISE

Artikel Terkait

10 comments

Baik la wak. semoga maju jaya

Terima kasih atas sokongan anda

Saya pembekal pisang di sekitar Shah Alam dan lembah klang. Sekiranya berminat untuk mencari bekalan pisang sila call atau WhatsApp di nombor (0173998779) ini untuk mendapatkan harga pisang yang terkini.

Saya pembekal pisang di sekitar Shah Alam dan lembah klang. Sekiranya berminat untuk mencari bekalan pisang sila call atau WhatsApp di nombor (0173998779) ini untuk mendapatkan harga pisang yang terkini.

Terima kasih atas info tuan, jika kami kekurangan bekalan pisang untuk buat kerepek pisang, kami akan hubungi anda.

Sekilo brp kerepek ubi racik?

ada jual lagi tak? harga satu bundle tu brape ye? jwb secpt mungkin ye..

OPEN ORDER KEREPEK RAYA 🎉🎊🎆🎇
Kerepek is a must masa raya kan?
tapi tak kisah lah raya atau tidak, waktu bukan raya pon boleh dinikmati jugeee.
Perkenalkan Kerepek terus dari kilang milik Muslim Bumiputera iaitu Jehan Kerepek. Dijamin bersih, halal dan sedap 😊
Harga sangat berpatutan. Kerepek Borong.
boleh call 03-31802834 atau ws 0142371942 untuk sebarang pertanyaan

Assalamualaikum dan salam sejahtera….
Perkenalkan diri saya, Farah dari Jehan Kerepek. Jehan Kerepek adalah satu kilang di Banting yang mengeluarkan dan menjual produknya secara borong kepada pemborong pemborong seluruh Malaysia. Kami menawarkan harga yang amat berpatutan kepada pemborong pemborong diluar sana. Kilang ini menawarkan pelbagai jenis kerepek untuk dinikmati oleh semua lapisan masyarakat. Kami amat menjaga kualiti kerepek kami dari segi semua aspek.
Untuk maklumat lanjut, boleh hubungi 03-31802834 (Encik Zaihan @ Cik Farah) atau ws 014-2371942 (Cik Farah) pada waktu pejabat.
Makluman tambahan. Pihak kami memohon maaf, kerana pihak kami belum lagi berurusniaga secara retail...ataupun belian kecil..semuanya dgn urusan borong ataupun bundle pack besar...mohon maaf sekali lagi...
Kepada usahawan dan juga peniaga2 boleh berurusan dgn pihak kami melalui talian 0331802834 @ 0142371942 seperti yang tertera..waktu pejabat... Sekian harap maklum :)

Kerepek ubi racik sekilo 15 harga bundle 12

Terima kasih memberi komen, Insyaallah kami akan membalasnya, WhatsApp untuk tawaran yang menarik, Share untuk Ganjaran.
EmoticonEmoticon